pátek 12. února 2016

Kam vyrazit na jarní dovolenou?



Dovolená, každý se na ní těší. Na odpočinek, mnozí na aktivitu na kterou nemají pro každodenní koloběh čas. Prožíváme slastný okamžik - co nás asi bude čekat, co vybereme? Vybíráme pečlivě, podle svých představ a možností.

Někteří dají přednost cestovkám, jiní si cestu naplánují sami. Každý dle svého gusta. Plánujeme si dovolenou jednou ročně, většinou jde o dovolené rodiné, někteří vyjíždějí na cesty dvakrát i vícekrát za rok. V té době, když už si vybíráme z katalogu, či po internetu, víme chceme-li dovolenou prožít v létě nebo zimě, kolik nás pojede a zda sebou vzít své zvířecí miláčky.

Tady se nám dost zúžuje výběr. Pozor, né všude naše psiska chtějí a co se týče dopravy, zde většina z nás hledá ubytování s vlastní dopravou. Jasně, kvůli těm psům.m Mezi náme je to pohodlné a více při cestě zažijete zážitků, více uvidíte.

Letadlem je cesta pohodlná také a rychlejší a vydáváme se dál. Dál za exotikou. To všechno známe, říkáte si, proč nám to píše vosa 2?

Chci vám jen říct, jak mě každý rok blaží ty chvilky, kdy si sednu, udělám si kávu a začnu hledat na stránkách tu svoji dovolenou. Ale tentokrát se můj výběr zúžil. Budu vybírat mezi Čechama a Slovenskem, žádný Egypt, Francii, Německo a jiné.

Bylo tam krásně, ale jak říká moje maminka u nás je přece také krásně a má pravdu.

A co vy, také vzhledem k situaci ve světě budete mít jasnější představu, kam vyrazit ?  

1 komentář: