pátek 12. února 2016

Žijí mimozemšťané mezi námi?




Mimozemšťasni jsou prý mezi námi. Tvrdí to moje babička a ta má recht. Někdo tvrdí, že #ZijiVAsiatech a někdo, že to nejlepší, co vesmír vyplodil jsou Češi. Každej to má jinak.


A jak to má Vosa číslo tři? Vosa číslo tři má z tohohle tématu takový schizoidní pocity.

To, jestli nás unášejí a jako že jo, nebo třeba sexuálně obtěžují - o tom bude třeba jiný článek.

Teď jde vážně jenom o to, zda skutečně nějakého toho Marťana nebo Plejáďana můžete potkat třeba vedle v hospodě či na pavlači. A ono to jde. Svým způsobem.


Vím, že když se někdo pustí do tohohle témata, je považován automaticky za potřeštěnce, co spí s celofánovou anténkou na hlavě a čeká, až ho unesou. Hvno. Politiku, sex a předsudky stranou.


Představte si vesmír jako velkou bublinu obalenou v jedné ještě větší – můžete jí říkat nebo, hvno nebo třeba ráj. Tam se mísí všechna kladně nabitá hmota. Nad tímto „hmotným útvarem“ se nachází antihmota, ale tam zase někdy příště.


Takže v tomhle ráji létají dušičky, najdete tam všeobecné vědomí a taky třeba „bytosti,“ co vibrují na vyšší frekvenci. Prostě hrozně zjednodušeně věci, co nejsou vidět, ale spousta lidí v ně věří. Jako prachy na kreditkách.


Tyhle duše si vybírají, na jakou planetu se narodí, do jakého města a do jaké domácnosti. Takže jo, mimozemská duše si může „přiletět“ do lidského těla a dokonce plánovaně.


Spousta lidí neví, že jsou mimozemšťané. Pamatujete si snad Vy na svůj minulý život?
Pravděpodobně pochybujete, že za sebou vůbec nějaký máte. Nebo před sebou.


A někteří to zase vědí. Jak je poznat? Jaký je jejich úkol na Zemi? A existují mimozemšťané?
Pojďte debatovat do diskuze!

1 komentář:

  1. Začíná se o nich víc a víc psát. Podle mě moc dlouho tajili, že existují. Ale donutila je současná situace v Evropě, nové vize začínajícího znovuobjevení. Těším se na další články.

    OdpovědětVymazat